Over ons
Over ons

Meer en de juiste klanten in jouw winkel en webshop

Als ondernemer wil je meer en de juiste klanten in jouw winkel en webshop. Dat zorgt tenslotte voor omzet. Hoe je dat doet? Door simpelweg te doen waar jij goed in bent. Dat is een voorwaarde voor succes. Andere belangrijke factoren zijn je klanten kennen, bereiken en behouden. Marketingdenken helpt je daarbij. Het is de inspiratiebron voor en door ondernemend Nederland. Hier vind je ideeën voor slimme ondernemers.

Onze mensen geven je praktische tips over het effectief inzetten van online en offline reclame. Ondernemers delen hier hun verhaal en ervaringen. En we laten markertingexperts aan het woord over de laatste trends en wat je ermee kunt als ondernemer. 

Marketingdenken I Ideeën voor slimme ondernemers

Marketingdenken is een initiatief van Spotta.

Spotta is het grootste aanbiedingenplatform van Nederland. Met het wekelijkse huis aan huis folderpakket, de website Spotta.nl en de Spotta app activeren wij  consumenten. Wij maken voordeel en inspiratie bereikbaarder dan ooit We zijn een trots onderdeel van PostNL. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we bouwen op een sterk bezorgnetwerk met landelijke dekking en een enorme hoeveelheid data. Van 1.000 medewerkers die onze producten en diensten dagelijks mogelijk maken, tot aan ons netwerk van 24.000 bezorgers; wij zijn experts die de ambitie delen om steeds weer het beste te bieden.

Spotta Zakelijk & Redactie Marketingdenken

Rutherfordweg 102

3542 CG Utrecht

Postbus 9733

3506 GS Utrecht

Telefoonnummer: 088 868 2200

Ik ben geïnteresseerd in: