Online-marketing

online-marketing
Online-marketing

Een superleuke en transparante business

Online marketing zijn alle online activiteiten die je inzet om jouw bedrijf, producten en diensten onder de aandacht te brengen. De kunst is om de juiste mix van activiteiten te vinden die ervoor zorgen dat jouw doelgroep geïnteresseerd raakt en zelfs koopt. Het mooie van online marketing is dat het goed meetbaar is. Je weet precies wat elke geïnvesteerde euro je oplevert. Op deze pagina vind je alle artikelen die gaan over zoekmachine-optimalisatie, Google AdWords, banners in elke vorm, email marketing en social media. Het is een superleuke business. Continue in ontwikkeling en transparant.

Video inzetten als reclame, dat is toch veel te duur?

Je kunt eigenlijk niet meer om video heen. Dé uitgelezen kans om dit in te zetten binnen je bedrijf. Want het is toch veel leuker om een kort filmpje te delen van het nieuwe assortiment dan een foto? Vind hier tips om als ondernemer snel en met weinig budget aan de slag te gaan met video.

Ideeën voor slimme ondernemers: Gardenbroek en Bakzolder

Bert Gardenbroek heeft twee mooie bedrijven! In deze video geeft hij aan hoe hij omgaat met marketing en reclame. Wat zou hij doen met 1.000 euro marketingbudget en wat werkt wel en wat werkt niet!

Psychologie in jouw winkel: jij bent de expert

Psychologie? Daar weet ik toch niks van? Misschien niet, maar je maakt er wel gebruik van. Bewust en onbewust.

In een serie blogs bekijken we waarom klanten bepaalde keuzes maken. En belangrijker: hoe ondernemers daar hun voordeel mee kunnen doen. Dit keer gaat het over hoe je jezelf als expert neerzet.

Psychologie in jouw winkel: het effect van schaarste

Psychologie? Daar weet ik toch niks van? Misschien niet, maar je maakt er wel gebruik van. Bewust en onbewust.

In een serie blogs bekijken we waarom klanten bepaalde keuzes maken. En belangrijker: hoe ondernemers daar hun voordeel mee kunnen doen. Dit keer hebben we het over schaarste.

Ideeën voor slimme ondernemers: De Sanitairkamer

Daniël vertelt op Marketingdenken enthousiast over het bedrijf dat hij bijna zes jaar geleden is begonnen. De Sanitairkamer in Harderwijk onderscheidt zich door de prijs-kwaliteitverhouding, de service, innovatie en inspiratie.