Zoekmachine-optimalisatie

zoekmachine-optimalisatie
Zoekmachine-optimalisatie

Zorg dat je goed gevonden wordt in Google

Goed gevonden worden in Google. Dat willen we allemaal wel. Zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, houdt in dat jouw website door de juiste aanpassingen beter vindbaar wordt in zoekmachines. In Nederland is Google de belangrijkste. Haar zoekrobots bekijken waar jouw website over gaat en wat jij jouw bezoekers biedt. Of dat relevant voor ze is. Waar ze allemaal naar kijken is groot geheim. De ruim 200 factoren veranderen voortdurend. Maar wij weten wel wat de juiste richtlijnen zijn om meer succes te behalen met jouw website of webshop.

Vijf ondernemerstrends voor 2018

2018 staat alweer voor de deur terwijl je voor je gevoel net in 2017 zit. Je vraagt je af waar de tijd blijft. Wat je nog beter kunt doen is je afvragen wat de toekomst brengt en hoe je daar met jouw bedrijf op kunt inspelen. Vijf trends waar je als ondernemer mee aan de slag moet. Wij wensen jou fijne feestdagen!

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn webwinkel?

Je hebt een webwinkel. Alles klopt. Een frisse look. Toffe producten. Goede voorwaarden. Geen bezorgkosten. Alle betaalmogelijkheden. Toch zit je met je handen in het haar. De klanten blijven weg. Waar blijven ze? Hoe krijg je meer klanten naar jouw webwinkel? In deze blog zetten we een aantal aandachtspunten voor je op een rij.

Zoekmachine optimalisatie voor ondernemers: zo ga je aan de slag!

Als ondernemer ben je vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Zo houd je je bezig met sales, inkoop, de financiën en de promotie van je bedrijf. Helaas zijn er altijd wel onderdelen die minder tot jouw kennis- en interessegebied vallen. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor veel ondernemers een onbekend terrein. Hoe kom je eigenlijk hoger in de zoekmachines? In dit artikel geven we je een aantal concrete stappen waarmee je aan de slag kunt gaan.

SEO-optimalisatie in de praktijk: zo doen de toppers het!

SEO-optimalisatie (ofwel; zoekmachine-optimalisatie) is een vak apart. Om met je website écht uit te blinken op dit vak dien je je aan een enorme diversiteit van aspecten te houden. In dit artikel nemen we Marketingmed onder de loep. Hoe zet dit marketingplatform SEO in binnen de strategie? En, wat kan een MKB-ondernemer hiervan leren?

Zoekmachine optimalisatie: wat is het en wat is waar en niet waar?

Vrijwel iedere ondernemer heeft een website of overweegt een website te nemen. Maar eenmaal online met de website gebeurt er vaak té weinig. Je wilt immers dat er bezoekers op je website komen, toch? In dit artikel vertel ik je meer over zoekmachine optimalisatie en bespreek ik een aantal feiten en fabels.