Artikelen overzicht header
Marketingdenken

Offline en online marketingartikelen

Welkom op ons blog.
Als ondernemer wil je weten hoe je meer klanten over de vloer of in jouw webwinkel krijgt. Dat levert tenslotte meer omzet op. Op ons blog lees je alles over online en offline marketing: van de inzet van social media en email marketing tot gave pr- en reclameacties. Dit blog is voor en door ondernemers. Dus naast onze redactie, delen ook marketingexperts hun MKB marketingtips en vertellen ondernemers hun verhaal, om jou te inspireren. Heb jij ook een geweldig verhaal? Laat het ons weten!

Zo verdeel je als ondernemer je tijd

Iedereen heeft 24 uur op een dag. Maar hoe verdeel je die tijd als ondernemer? Er moet namelijk zo ontzettend veel gebeuren! Denk maar even aan jouw zaak, de administratie, scholing, netwerken. Oja, en dan zit er ‘s avonds ook nog een gezin op je te wachten.

Waarom netwerken belangrijk is en waar je moet beginnen

De gouden tip voor iedere ondernemer: ga netwerken. Zorg voor een groot en waardevol netwerk. Zo’n netwerk is om verschillende redenen belangrijk.

Ondernemers zijn druk, hoe blijf je dan bij? Tips!

Je bent op zoek naar twee nieuwe zaterdaghulpen. Binnenkort wil je weer eens met de pandeigenaar over de contractverlenging praten. En o ja, de marketing. Daar wil je ook eens wat tijd in steken.

Maar wanneer dan?

Durf het verschil te maken

Jaren geleden interviewde ik een bakker. Misschien wel de meest bekende bakker van Nederland. Waarom? Omdat hij opviel en elke keer weer met iets nieuws of iets verrassends kwam. Hij had niet het reclamebudget van een Albert Heijn, maar de bekende naam én de klanten die daar op afkwamen… die had hij wel.

Video inzetten als reclame, dat is toch veel te duur?

Je kunt eigenlijk niet meer om video heen. Dé uitgelezen kans om dit in te zetten binnen je bedrijf. Want het is toch veel leuker om een kort filmpje te delen van het nieuwe assortiment dan een foto? Vind hier tips om als ondernemer snel en met weinig budget aan de slag te gaan met video.