ideeën voor slimme ondernemers
Marketingdenken blog
Marketingdenken

Offline en online marketingartikelen

Welkom op ons blog. Als ondernemer wil je weten hoe je meer klanten over de vloer of in jouw webwinkel krijgt. Dat levert tenslotte meer omzet op. Op ons blog lees je alles over online en offline marketing: van de inzet van social media en email marketing tot gave pr- en reclameacties. Dit blog is voor en door ondernemers. Dus naast onze redactie, delen ook marketingexperts hun MKB marketingtips en vertellen ondernemers hun verhaal, om jou te inspireren. Heb jij ook een geweldig verhaal? Laat het ons weten!

8 onmisbare eigenschappen van een succesvolle ondernemer

Er zijn genoeg mensen die starten als ondernemer. Steeds meer zelfs. Maar is het voor iedereen weggelegd? Welke eigenschappen moet een ondernemer hebben? Wij noemen er acht.

De kracht van mond-tot-mond reclame | Interview met KINGS Barbers Den Bosch

Een uniek concept kan ervoor zorgen dat je naamsbekendheid sneller groeit. Nog steeds is mond- tot-mond reclame één van de krachtigste marketingmethodes. In dit interview ga ik in gesprek met Pascal van Lith van KINGS Barbers, een men-only barbershop in het centrum van Den Bosch. Een verhaal vol met passie, geloof en doorzettingsvermogen.

Ideeën voor slimme ondernemers: The Travel Company

The Travel Company Reisburo Etten-Leur is een bekend adres voor vele vakantiegangers en zakenreizigers. We spreken met Chantal Nieuwenkamp, office manager bij de Travelcompany en inmiddels al 20 jaar werkzaam bij het bedrijf. Wat doen zij aan marketing, wat werkt wel en wat is voor hen de grootste uitdaging.

Vijf ondernemerstrends voor 2018

2018 staat alweer voor de deur terwijl je voor je gevoel net in 2017 zit. Je vraagt je af waar de tijd blijft. Wat je nog beter kunt doen is je afvragen wat de toekomst brengt en hoe je daar met jouw bedrijf op kunt inspelen. Vijf trends waar je als ondernemer mee aan de slag moet. Wij wensen jou fijne feestdagen!

Online marketing voor retailers; wat zijn de kansen?

Als retailer wil jij de consument bereiken. Maar hoe doe je dat effectief? In dit artikel vertellen wij je meer over de kansen en mogelijkheden die online marketing hierbij bieden. Want, of je je nu richt op volwassenen of kinderen, iedere doelgroep gebruikt het internet.