Ideeën voor slimme ondernemers: Gardenbroek en Bakzolder

Bert Gardenbroek heeft twee mooie bedrijven! In deze video geeft hij aan hoe hij omgaat met marketing en reclame. Wat zou hij doen met 1.000 euro marketingbudget en wat werkt wel en wat werkt niet!

Bert gaat voor persoonlijk contact met zijn klanten en als hij de mensen in zijn zaak heeft dan wil hij gewoon dat de mensen een mooie dag hebben! In essentie is dat natuurlijk waar het om gaat. Als je kijkt op www.bakzolder.nl en www.gardenbroek.nl krijg je goed beeld van de breedte van zijn assortiment.

Zijn gouden tip
Als je als ondernemer wilt starten met marketing en promotie? Denk dan in ieder geval ook aan huis aan huis folderverspreiding maar ook Google Adwords. Zo krijg je naamsbekendheid en mensen over de vloer in je winkel.

Ondernemersverhalen
Wil jij als ondernemer ook jouw verhaal vertellen? Bring it on. Stuur een bericht naar redactie@marketingdenken.nl en vertel ons wat jij doet en wat jouw marketingervaringen en -uitdagingen zijn. Wie weet komt onze videoploeg jouw kant op!